Expertiza tehnica-Expert tehnic

Ce este o expertiza tehnica?
Expertiza tehnica este un document cu caracter informativ si de analiza care ofera date cu privire la stare unui imobil sau a unei situatii si contine modalitati de interventie in vederea ameliorarii defectelor.

Care este cea mai cautata expertiza tehnica?
Cea mai cautata expertiza tehnica este cea intocmita de catre expertii structuristi. Acestia analizeaza situatii sau constructii si ofera solutii de consolidare sau interventie daca este cazul. Cele mai uzuale expertize tehnice sunt: expertiza tehnica modificari interioare apartament, expertiza tehnica modificari interioare casa, expertiza tehnica alipire la calcan, expertiza tehnica consolidare…

Cine intocmeste expertiza tehnica?
Expertiza tehnica este intocmita de catre un expert tehnic autorizat de catre ministerul dezvoltarii. Acesta este o persoana cu studii tehnice superioare si experienta in domeniu.

Cine autorizeaza expertii tehnici?
Expertii tehnici din Romania sunt autorizati de catre Ministerul dezvoltarii.

Unde pot gasi lista expertilor tehnici atestati?
Lista expertilor tehnici se poate gasi pe site-ul oficial al ministerului dezvoltarii. In cazul in care doriti un expert tehnic puteti apela si la serviciile noastre de expertizare.

Ai nevoie de un expert tehnic?
Daca ai nevoie de un expert tehnic atunci cu siguranta ai nimerit unde trebuia. Suna la 0784 20 55 01  si iti vom face expertiza in maxim 48 de ore iar daca este vorba de apartament in 24 de ore.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.